Personal Training: afvallen

Jij wilt die overtollige kilo’s kwijt en kiest voor een gezonde levensstijl! Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar de kilo’s gaan of blijven er niet af. Met onze begeleiding, no nonsense benadering en jouw inzet, gaat dat wel lukken!

Wij leren je bewust om te gaan met eten in combinatie met intensieve (kracht)training. Door op een goede manier te eten en te trainen ga je vetmassa verliezen en spiermassa opbouwen. Het resultaat is langdurig en zorgt voor een strakker lichaam, waar je je goed in voelt.

Let op: wij geloven niet in mooie en voornamelijk dure producten die van alles beloven. Wij geloven in een langdurig resultaat waarbij het programma zodanig opgesteld wordt zodat het voor jou haalbaar is. Kort gezegd bieden we je een programma aan dat je bewust maakt van je eetpatroon en wat eigenlijk geen dieet is. 

Geen moeilijke schema's of dure producten. Als het te mooi of te makkelijk klinkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Er zijn geen shortcuts!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE UITDAGING?

Boek een Personal Training

SUccesverhaal: JUUL

Nadat ik in juni 2016 was gestart met Crossfit besefte ik dat ik geen flauw idee had wat ik zou moeten eten om mijn voeding af te stemmen op mijn trainingsschema.

Vervolgens heb ik een voedingsschema laten maken door trainer Daniëlle en ben daarmee aan de slag gegaan. Mijn strategie is dat ik doordeweeks me goed aan het schema hou, maar het weekend is van mij. Natuurlijk let ik wel een beetje op, maar ik lust graag een glaasje wijn en dt gaat prima zo.

Ik ben ten slotte al meer dan 8 kilo kwijt en alles is een stuk strakker geworden.
Vooral de 3 weegmomenten zijn erg prettig, dan merk je meteen waar je het allemaal voor doet!

PLAN EEN GESPREK IN

Hoe werken we? In 3 stappen een fitter leven!

Stap 1

Intake gesprek

Voordat je je eerste Personal Training boekt, plannen we samen met jou een vrijblijvend intake gesprek. We maken nader kennis en op een persoonlijke manier stemmen we af wat je trainingsdoel is. Ook geven we je alle informatie die voor jou nodig is voordat je je eerste Personal Training gaat ervaren.

Start nu

Stap 2

Inplannen personal training

Na het intake gesprek gaan wij voor jou aan de slag om je aan de juiste Personal Trainer te koppelen. Op basis van jouw en onze agenda plannen we een Personal Training in, zodat je gelijk aan de slag kan.

start nu

Stap 3

Meten = weten

Samen met jou plannen we meet- en weegmomenten in, zodat we jouw behaalde resultaten kunnen bijhouden. We gaan er samen voor zorgen dat die kilo’s eraf gaan en eraf blijven!

start nu

“Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen! Het is me nu eindelijk gelukt om de kilo’s eraf te houden, doordat ik nu pas echt weet wat ik eet.”

Arie, Naaldwijk (28 jaar)

“Ik zat in een moeilijke periode van mijn leven en ben (veel) gaan eten. De mensen van Strong PT hebben me geholpen om weer voor mezelf te kiezen en 26 kg af te vallen. Ik kan het leven weer aan!”

Marianne, Maasdijk (34 jaar)

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029