Afvallen met een Personal Trainer

Jij wilt die overtollige kilo’s kwijt en kiest voor een gezonde levensstijl! Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar de kilo’s gaan of blijven er niet af. Onder begeleiding van onze personal trainer, een no nonsense benadering en jouw inzet, gaat afvallen dit keer zeker lukken! 

"Afvallen doe je in de keuken en niet in de sportschool" 

Dat betekent dat we je anders leren denken en doen. Je mindset voor afvallen moet zodanig zijn dat het uurtje sporten een toevoeging is op je gezonde(re) levensstijl. Als jouw personal trainer helpen we je: wij leren je bewust om te gaan met eten in combinatie met intensieve (kracht)training. Door op een goede manier te eten en te trainen ga je vetmassa verliezen en spiermassa opbouwen. Het resultaat is langdurig en zorgt voor een strakker lichaam, waar jij je goed in voelt.

Let op: wij geloven niet in mooie en voornamelijk dure producten die van alles beloven. Wij geloven in een langdurig resultaat waarbij het programma zodanig opgesteld wordt zodat het voor jou haalbaar is. Kort gezegd bieden wij je een Personal Training programma aan dat je bewust maakt van je eetpatroon en je mindset over afvallen verandert. Het is dus eigenlijk helemaal geen dieet! 

Geen moeilijke schema's of dure producten. Als het te mooi of te makkelijk klinkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Er zijn geen shortcuts! Aan de slag dus!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE UITDAGING?

Boek een Personal Training

SUccesverhaal: JUUL

Nadat ik in juni 2016 was gestart met Crossfit besefte ik dat ik geen flauw idee had wat ik zou moeten eten om mijn voeding af te stemmen op mijn trainingsschema.

Vervolgens heb ik een voedingsschema laten maken door personal trainer Daniëlle en ben daarmee aan de slag gegaan. Mijn strategie is dat ik doordeweeks me goed aan het schema hou, maar het weekend is van mij. Natuurlijk let ik wel een beetje op, maar ik lust graag een glaasje wijn en dat gaat prima zo.

Ik ben ten slotte al meer dan 8 kilo kwijt en alles is een stuk strakker geworden. Vooral de 3 weegmomenten zijn erg prettig, dan merk je meteen waar je het allemaal voor doet!

PLAN EEN GESPREK IN

Hoe werken we? In 3 stappen een fitter leven!

Stap 1

Intake gesprek

Voordat je je eerste Personal Training boekt, plannen we samen met jou een vrijblijvend intake gesprek. We maken nader kennis en op een persoonlijke manier stemmen we af wat je trainingsdoel is. Ook geven we je alle informatie die voor jou nodig is voordat je je eerste Personal Training gaat ervaren.

Start nu

Stap 2

Inplannen personal training

Na het intake gesprek gaan wij voor jou aan de slag om je aan de juiste Personal Trainer te koppelen. Op basis van jouw en onze agenda plannen we een Personal Training in, zodat je gelijk aan de slag kan.

start nu

Stap 3

Meten = weten

Samen met jou plannen we meet- en weegmomenten in, zodat we jouw behaalde resultaten kunnen bijhouden. We gaan er samen voor zorgen dat die kilo’s eraf gaan en eraf blijven!

start nu

“Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen! Het is me nu eindelijk gelukt om de kilo’s eraf te houden, doordat ik nu pas echt weet wat ik eet.”

Arie, Naaldwijk (28 jaar)

“Ik zat in een moeilijke periode van mijn leven en ben (veel) gaan eten. De mensen van Strong PT hebben me geholpen om weer voor mezelf te kiezen en 26 kg af te vallen. Ik kan het leven weer aan!”

Marianne, Maasdijk (34 jaar)

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029