Coaching

De coaches bij Strong PT helpen je een spiegel voor te houden, je doelen te bereiken en je (sneller) te ontwikkelen. Goede coaching leidt tot verandering (lifestyle of denkwijzen) en heeft resultaat.

De manier waarop we coachen bij Strong PT is down to earth. Geen zweverig gedoe maar een eerlijk verhaal. To the point. Op een respectvolle en fijne manier uitzoeken waar het om draait en wat het knelpunt is. Als coaching nieuw voor je is, begrijpen we heel goed dat je wellicht twijfelt. Dat is begrijpelijk. Je gaat immers vaak persoonlijke onderwerpen vertellen. Er dient dus vertrouwen te zijn. Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij een coach. Is coaching echt wat voor jij? Kan een coach van Strong PT je helpen? Die vraag helpen we je graag beantwoorden en daarom gaan we graag een vrijblijvend gesprek met je aan. We zijn ook eerlijk als we je niet kunnen helpen en gaan geen traject met je aan als we denken dat je een andere vorm van hulp of coaching nodig hebt.

We coachen op de volgende vlakken:
- Zelfvertrouwen verbeteren
- Bewustzijn vergroten
- Angst management (fear management) en de cycle of behaviour
denk aan o.a. aan hulp bij grenzen aangeven, hulp bij 'bevriezen' (fight, flight, freeze)  en het verbeteren van bijvoorbeeld sportprestaties
- Coaching bij pesten, intimidatie en verbaal en lichamelijk geweld

De coaches van StrongPT hebben levenservaring en coachingservaring. Wij zijn option facilitators die helpen om je mogelijkheden te laten zien waarmee je verder kunt.

De coaches van StrongPT gaan regelmatig naar trainingen, volgen opleidingen en worden regelmatig bijgespijkerd. Zijn we daarom geschikt om jou te coachen? Geen idee, dat ligt helemaal aan de hulpvraag. Het beste kun je gewoon contact met ons opnemen en een vrijblijvend gesprek met ons aangaan. Kijken hoe dat voelt. We bespreken dan wat jij verwacht en wat je van ons kunt verwachten en we maken duidelijke afspraken.

Drink een kopje koffie of thee met een van onze coaches en wellicht kunnen wij je helpen om een stap vooruit te doen.

Een strongpt coach helpt je om opties te zien in een, voor jou, moeilijke situatie. We zijn option facilitators.

ZET HIER JE EERSTE STAP

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029