Conditie verbeteren & krachttraining met een personal trainer

Als jouw personal trainer helpen wij je om je conditie te verbeteren en je kracht te vergroten, zodat jij lekkerder in je vel zit. Een goede conditie en je sterker voelen, helpen je om het dagelijkse leven beter aan te kunnen! Je slaapt beter, je hebt meer energie en ervaart minder stress. Ook beslissingen maken op het zakelijke of persoonlijke vlak gaan bewuster als je lekkerder in je vel zit.

Met Personal Training gaan wij jouw conditie verbeteren door te trainen met een hoge intensiteit in combinatie met krachtoefeningen. Door juist krachttraining toe te voegen aan deze work-outs krijg je sneller resultaat. Of dit nu een (kick)boksintervaltraining of een Crosstraining* work-out is (of juist een combinatie), het levert een goede conditie op en je voelt je sterker. Deze resultaatgerichte training, waarbij je je hele lichaam traint, zorgt ervoor dat je binnen een relatief korte tijd goede resultaten boekt.

Wil je meer kracht of spiermassa ontwikkelen? Dan ga je samen met jouw personal trainer op een leuke en intensieve manier met de gewichten aan de slag.

*Crosstraining is trainen op een functionele manier gebaseerd op CrossFit (zoals wordt getraind bij de officiele CrossFit affiliate in het Westland: CrossFit 0174, waar onze personal trainers ook lesgeven). We gebruiken zoveel mogelijk losse apparatuur zoals kettlebells, dumbells, touwen, bankjes, autobanden, medicin ballen, noem maar op. Maar juist ook oefeningen met je eigen lichaamsgewicht zoals squaten, opdrukken en optrekken.

Ben jij klaar voor jouw uitdaging?

Boek een Personal Training / intakegesprek

Hoe werken we? In 3 stappen een fitter leven!

Stap 1

Intake gesprek

Voordat je je eerste Personal Training boekt, plannen we samen met jou een vrijblijvend intake gesprek. We maken nader kennis en op een persoonlijke manier stemmen we af wat je trainingsdoel is. Ook geven we je alle informatie die voor jou nodig is voordat je je eerste Personal Training gaat ervaren.

Start nu

Stap 2

Inplannen personal training

Na het intake gesprek gaan wij voor jou aan de slag om je aan de juiste Personal Trainer te koppelen. Op basis van jouw en onze agenda plannen we een Personal Training in, zodat je gelijk aan de slag kan.

start nu

Stap 3

Tussentijds afstemmen

Wij stemmen regelmatig met je af om ervoor te zorgen dat je je goed voelt bij Strong PT, zodat we jouw doel gaan bereiken!

start nu

“Eerder lukte het me niet om me tot sporten te zetten, nu train ik met plezier!”

Tom, Rotterdam (36 jaar)

“Ik kan weer zonder hijgen een trap op en voel me weer hartstikke goed!”

Janine, Honselersdijk (53 jaar)

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029