voedingsadvies van een personal trainer en voedingscoach

Sporten en beweging heb je onder controle, maar je wilt daarbij ook voedingsadvies dat bij je past. Eten op een manier die werkt voor jou en je (gezonde) levensstijl. Op dit moment zijn er 4 voedingscoaches werkzaam bij Strong PT die je optimaal kunnen begeleiden.

Aan de hand van jouw leven en doel, maakt jouw personal trainer / voedingscoach een voedingsplan op maat. Dit kan van alles zijn: afvallen, gespierder worden, leren over gezonde voeding voor jou (en je gezin), enz. Dit alles zonder dieet, hongergevoel en met producten die gemakkelijk te verkrijgen zijn.

Voeding heeft voor een groot deel met bewustzijn en keuzes te maken. Maar zonder actie is bewustzijn niets. Je krijgt dus tips en informatie over hoe je acties kunt verbinden aan je gedachten. Denk aan feiten en cijfers: hoe werkt het lichaam en wat doet het met voeding. Wat heeft impact op je lichaam en wat niet. Als je de juiste mindset hebt dan heb je al een groot deel gewonnen! Je maakt daardoor andere keuzes die beter zijn je lijf en je hoofd!

Als je daarbij nog een extra stok achter de deur nodig hebt, zijn wij er als 'personal coach' ook voor je! We maken dan meet- en weegafspraken. Eerst een nul-meting en vervolgens meten en wegen tijdens elke volgende afspraak. Ook kan je dan gelijk met ons je “zwakke momenten” afstemmen, die natuurlijk iedereen heeft. Wij adviseren je, brengen je terug op het juiste spoor en geven je de begeleiding die je nodig hebt.

Om te leren wat jouw gezonde levensstijl is, is een investering voor nu en de toekomst. Ook jij kan dit om je fitter te voelen! Laat ons jou helpen als jouw personal trainer en voedingscoach!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE UITDAGING?

zet je eerste stap en plan een gesprek in

SUccesverhaal: JUUL

Nadat ik in juni 2016 was gestart met Crossfit besefte ik dat ik geen flauw idee had wat ik zou moeten eten om mijn voeding af te stemmen op mijn trainingsschema.

Vervolgens heb ik een voedingsschema laten maken door trainer Daniëlle en ben daarmee aan de slag gegaan. Mijn strategie is dat ik doordeweeks me goed aan het schema hou, maar het weekend is van mij. Natuurlijk let ik wel een beetje op, maar ik lust graag een glaasje wijn en dt gaat prima zo.

Ik ben ten slotte al meer dan 8 kilo kwijt en alles is een stuk strakker geworden.
Vooral de 3 weegmomenten zijn erg prettig, dan merk je meteen waar je het allemaal voor doet!

PLAN EEN GESPREK IN

Hoe werken we? In 3 stappen ...

Stap 1

Intake gesprek

Voordat we aan de slag gaan met het geven van voedingsadvies, plannen we samen met jou een vrijblijvend intake gesprek. We maken nader kennis en op een persoonlijke manier stemmen we af wat je trainingsdoel is. Ook geven we je alle informatie over wat je van ons kan verwachten en wat jij kan doen om jouw doel te bereiken.

Start nu

Stap 2

Aan de slag

Na het intakegesprek ga jij aan de slag om je voedingsinname bij te houden, zodat jij en wij inzicht krijgen in je eetpatroon. Op basis van jouw en onze agenda plannen we een afspraak in om dit te bespreken en een nulmeting te doen.

start nu

Stap 3

Afstemmen voedingsadvies

Wij komen bij je terug met een persoonlijk voedingsadvies op basis van jouw levensstijl en wensen. Dit nemen we door, zodat je gelijk aan de slag kan. We plannen een volgende afspraak in, we bekijken samen het behaalde resultaat en motiveren je om het goed vol te houden!

start nu

“Dit voedingsplan is wat ik zocht. Ik heb op een heldere manier geleerd wat gezonde voeding is en kan bewuster kiezen!”

Mirjam, Den Haag (30 jaar)

“Ik tennis 2 keer per week en loop vaak met mijn vriendinnen een aantal kilometer over strand. Gezond bezig, dacht ik… maar daar dacht de weegschaal anders over. Deze begeleiding heeft me laten in zien dat ik veel uit gewoonte eet. Ik heb het heft weer in eigen handen!”

Bernadette, Honselersdijk (43 jaar)

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029