Werkwijze

Jij kiest voor een gezonde levensstijl en wij helpen je daarbij. Je hebt een keuze gemaakt uit de verschillende programma’s, afhankelijk van je doel! Wil je juist een combinatie, dan kan dat natuurlijk ook. Personal training bij Strong PT wordt altijd afgestemd op jouw wensen, agenda en situatie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Je hebt een afspraak gemaakt, en dan?

1. Intake
Voordat je je eerste Personal Training boekt, plannen we samen met jou een vrijblijvend intakegesprek. We maken nader kennis en op een persoonlijke manier stemmen we af wat je trainingsdoel is. Ook geven we je alle informatie die voor jou nodig is voordat je je eerste Personal Training gaat ervaren.

2. Inplannen van een PT
Na het intakegesprek gaan we voor je aan de slag om je aan de juiste Personal Trainer te koppelen. Op basis van jouw en onze agenda plannen we een Personal Training in zodat je gelijk aan de slag kan.

3. Afstemmen
Afhankelijk van je doel, plannen we evalutatiemomenten in om je progressie te meten. Dit kan een meet- en weegmoment zijn, maar ook een evaluatiemoment om een bepaalde workout terug te laten komen om te meten of je fitter of sterker bent geworden. We gaan er samen voor zorgen dat jij jouw doel bereikt!

Kies voor een gezonde levensstijl en laat ons je helpen!

Boek HIER een Personal Training

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029