Kosten - Wat kost een Personal Trainer?

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat de kosten zijn van ons personal training aanbod. Tijdens je intakegesprek zullen we de kosten nader toelichten als dat nodig is. De pakketten zijn gebaseerd op trainingen van één uur (60 minuten) of van een half uur (30 minuten). 
We verzorgen regelmatig trainingen met een duur van 45 of 90 minuten. Deze prijzen zijn natuurlijk ook (op aanvraag) beschikbaar.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

PT GOEDE START pakket 5

€ 285,-

 • 5 sessies van 1 uur
 • Altijd deskundige begeleiding
 • Individuele training
kies dit pakket

1/2 uur weinig tijd pakket 10

€ 299,-

 • 10 sessies van 30 minuten
 • Altijd deskundige begeleiding
 • Individuele training
kies dit pakket

PT stevig fundament pakket 10

€ 550,-

 • 10 sessies van 1 uur
 • Altijd deskundige begeleiding
 • Individuele training
kies dit pakket

PT lange termijn pakket 20

€ 999,-

 • 20 sessies van 1 uur
 • Altijd deskundige begeleiding
 • Individuele training
kies dit pakket

Personal training per sessie, Basistarief

€ 32,50 per 30 minuten (voor specialische trainingen zoals specifieke weerbaarheidstrainingen etc. kunnen andere tarieven gelden)

€ 59,50 per uur (voor specialische trainingen zoals specifieke weerbaarheidstrainingen etc. kunnen andere tarieven gelden)

Personal training in kleine groepen van 2 tot 4 personen

2 personen: per persoon betaal je € 37,50 per uur.
3 personen: per persoon betaal je € 30,- per uur.
4 personen: per persoon betaal je € 25,- per uur.

Personal Training aan huis
Het is wellicht mogelijk om op locatie, bij jou thuis of bijvoorbeeld buiten, personal training te geven. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden voor wat betreft reiskosten, beschikbaarheid trainers etc.

VOEDINGSBEGELEIDING
Voedingsbegeleiding wordt gebaseerd op jouw wensen. Er worden een aantal metingen gedaan en aan de hand van je dagelijkse bezigheden, je bewegingspatroon en je lichaamsbouw etc. wordt er een voedingsschema/advies opgesteld dat stap voor stap uitgelegd wordt zodat je maximale resultaten gaat behalen.

Voedingsbegeleiding i.c.m. Personal Training
Voedingsbegeleiding vindt plaats in overleg. De prijs is afhankelijk van de wens en de duur van de periode. De kosten worden vooraf eerst met elkaar doorgenomen zodat er duidelijk is wat de kosten zullen zijn.

Intensieve voedingsbegeleiding zonder Personal Training
€ 199,95 inclusief intakegesprek (dit is natuurlijk gratis, je besluit na dit gesprek), voedingsschema en 4 meetmomenten (nulmeting en 3 vervolgmetingen) indien nodig, tussentijds bijstellen en advies.

Alleen een voedingsschema
€ 125,- inclusief intakegesprek, voedingsschema en tussentijds bijstellen (1 maal). Natuurlijk wordt alles goed uitgelegd tijdens de eerste keer dat je een schema meekrijgt en nadat het schema bijgesteld is.

Betalingen gebeuren via automatische incasso, contant of per factuur en dienen vooruit te worden betaald. Alle bedragen zijn in euro’s en inclusief btw.

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029