Priveles kickboksen of boksen met een personal trainer

Kickboksen of boksen is leuk en conditioneel. Het is een effectieve en prettige manier om je conditie en je kracht te verbeteren. Zit je niet lekker in je vel, wil je energie kwijt? Wil je gewoon lekker op de handpads of op de bokszak trainen met een personal trainer? Wil je sparringswerk doen in onze boksring? Kom dan eens een priveles kickboksen of boksen met een personal trainer bij ons doen. Je slaapt beter, je hebt meer energie en ervaart minder stress.

Er zijn verschillende manieren om bij ons met (kick)boksen aan de slag te gaan. De manier van trainen zorgt ervoor dat je het maximale uit jouw training en jezelf haalt. Daag jezelf uit en laat ons je helpen!

FitCombat®: No contact Kickboxing

FitCombat® is een door ons ontwikkelde trainingsvorm, gebaseerd op de vechtsport kickboksen. Tijdens een Personal Training FitCombat® ga je intensief aan de slag met bokszakken, trap- en stootkussens. Alles wat je zou doen tijdens een normale kickbokstraining, alleen dan zonder het fysieke sparringscontact. Je personal trainer zorgt voor een leuke en uitdagende afwisseling, waardoor je maximaal calorieën verbrandt. Door de combinatie van kickbokstechnieken, met laagdrempelige kracht- en conditieoefeningen, ontstaat een intensieve workout voor je hele lichaam.

(Kick)boksen

Net als bij FitCombat® ga je intensief aan de slag met bokszakken, trap- en stootkussens. Maar wat een extra uitdaging is, is dat je bij deze training ook werkt aan je incasseringsvermogen en fysieke en mentale grenzen opzoekt. Dit terwijl jouw personal trainer je (kick)bokstechnieken (aanvallen en verdediging) aanleert en/of aanscherpt. Voor een ultieme beleving kan dit zelfs in onze eigen boksring!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE UITDAGING?

Boek een Personal Training / intakegesprek

Hoe werken we? In 3 stappen verleg je je grenzen

Stap 1

Intake gesprek

Voordat je je eerste Personal Training boekt, plannen we samen met jou een vrijblijvend intake gesprek. We maken nader kennis en op een persoonlijke manier stemmen we af wat je trainingsdoel is. Ook geven we je alle informatie die voor jou nodig is voordat je je eerste Personal Training gaat ervaren.

Start nu

Stap 2

Inplannen personal training

Na het intake gesprek gaan we voor je aan de slag om je aan de juiste Personal Trainer te koppelen. Op basis van jouw en onze agenda plannen we een Personal Training in, zodat je gelijk aan de slag kan.

start nu

Stap 3

Tussentijds afstemmen

Wij stemmen regelmatig met je af om ervoor te zorgen dat je je goed voelt bij Strong PT, zodat we jouw doel gaan bereiken!

start nu

“Fijne, kundige trainers, leuke trainingen en resultaat. Super!”

Maarten, Naaldwijk (36 jaar)

“Ik heb reuma en zou niets meer kunnen doen. Totdat ik ging sporten bij strongpt. Ik doe alles weer!”

Janine, Honselersdijk (53 jaar)

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029