Zelfverdediging leren met een personal trainer

Je voelt je onveilig. Op het werk, thuis, op straat. Dat maakt je onrustig en graag zou je wat steviger in je schoenen staan. Belangrijk is dan om te weten:wat gebeurt er tijdens een echte situatie en wat kan jij dan nog doen? Jij gaat het leren met je eigen personal trainer!

PERSONAL TRAINING: Persoonlijke Veiligheid

Wij vergroten jouw persoonlijke veiligheid, onder begeleiding van onze professionele trainers, door dicht bij de realiteit te trainen. Deze manier van Personal Training (SPEAR Systeem) zal je zelfverzekerdheid flink vergroten. Je gaat aan de slag met bewezen mindset- en FEAR-managementtechnieken. Deze methode van zelfverdediging is gebaseerd op natuurlijk aanwezige schrikreflexen en het natuurlijke primaire overlevingsmechanisme, dat iedereen heeft en gebruikt, ongeacht leeftijd of geslacht. Geen trucjes of mooie technieken, maar technieken die werken! Precies wat je nodig hebt. Personal Training met als doel om jouw wereld veiliger te maken!

Het SPEAR systeem is ontwikkeld door Tony Blauer. De trainers van sportschool Defence Academy, waar wij mee samenwerken, zijn zeer ervaren en bevoegd in het lesgeven van het SPEAR Systeem voor de professionals en mensen zoals jij en ik. De kennis die ze hebben van de praktijk worden direct in de les gedeeld met jou!

PERSONAL TRAINING: Combat Wing Chun Kung Fu

Combat Wing Chun Kung Fu is een uitermate effectieve zelfverdedigingssport. Je leert van jouw personal trainer hoe je op een sportieve manier af kunt weren, counteren, trappen en stoten. Daarnaast verbetert het je coordinatie, snelheid, kracht en reflexen.. Voor mensen die al een vechtsport doen of gedaan hebben, is deze vorm van personal training uitermate geschikt om technieken aan te scherpen. Voor mensen die nog nooit een vechtsport gedaan hebben is Combat Wing Chun Personal Training een leuke mix van vechtsport, conditie- en krachtopbouw en fun! 

BEN JIJ KLAAR VOOR DE UITDAGING?

Boek een Personal Training / intakegesprek

Hoe werken we? In 3 stappen vergroot jij je persoonlijke veiligheid met zelfverdediging

Stap 1

Intake gesprek

Voordat je je eerste Personal Training boekt, plannen we samen met jou een vrijblijvend intake gesprek. We maken nader kennis en op een persoonlijke manier stemmen we af wat je trainingsdoel is. Ook geven we je alle informatie die voor jou nodig is voordat je je eerste Personal Training gaat ervaren.

Start nu

Stap 2

Inplannen personal training

Na het intake gesprek gaan wij voor jou aan de slag om je aan de juiste Personal Trainer te koppelen. Op basis van jouw en onze agenda plannen we een Personal Training in, zodat je gelijk aan de slag kan.

start nu

Stap 3

Tussentijds afstemmen

Wij stemmen regelmatig met je af om ervoor te zorgen dat je je goed voelt bij Strong PT, zodat we jouw doel gaan bereiken!

start nu

“Ik durfde eerst niet meer alleen uit te gaan, maar door de inzichten die ik heb ontvangen via de trainers van Strong PT over mijn eigen “werkelijke” angsten, voel ik me weer veilig om te gaan waar ik wil”

Suzanne, Rijswijk (30 jaar)

“Ik weet nu pas echt wat er gebeurt in mijn lichaam onder stress en hoe ik dit positief kan gebruiken.”

Amin, Utrecht (38 jaar)

Koningstraat 34, Naaldwijk

0174 768 029